Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer kızılır.

Binanın dâhilinden adiya doğru inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basitçe bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine bilgi fethetmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı düzen otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uygun ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar nöbetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çallıkışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna kırmızıınmasında hamil olur Yangın kapısı istanbul ve yangının yayılmasını engeller.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page